Waarden

Onze visie

De mens wil flexibel omgaan met werk, kansen krijgen en gevraagd worden. En dat zeker in de groeiende technische en technologische wereld waar schaarste aan mensen en kennis is en deze schaarste ook nog veel groter gaat worden.

Onze missie

Youwant wil voor de technische en technologische beroepen een uitkomst geven en mensen kansen geven op droombanen. Youwant geeft iedereen een structurele kans om in beeld te zijn voor een nieuwe baan.

Onze ambitie

Binnen 5 jaar het platform cq de community zijn waar mensen hun nieuwe droombaan vinden cq krijgen aangeboden! In 1ste instantie gericht op beta-functies maar zeker ook geschikt voor het gehele arbeidsveld.

Onze propositie

Online snel en eenvoudig een anoniem profiel plaatsen en op basis van tags en targetting actief gevonden worden door vele potentiële werkgevers. Je bepaald zelf met welke werkgevers je jou gegevens wilt delen zo hou je zelf altijd te controle en je anonimiteit.

Onze essentie

Mensen hechten steeds minder waarde aan vastheid en structurele banen. Mensen willen flexibiliteit, vrijheid en leuk werk waarbij ze de kans krijgen op nieuw perspectief. De wereld, de arbeidsmarkt en voor al de mensen zijn in beweging. Youwant – Beweging in je carrière

Ons businessmodel

Wij geloven niet in gratis, daar willen we duidelijk over zijn. Je betaald 4,95 p/mnd of 59,40 p/jr en vragen daarbij proactief je of je wilt verlengen. Klip en klaar, geen kleine lettertjes of andere trucks. Werkgevers weten zo dat jij serieus bent. Gratis is te vrijblijvend en vaak niet up to date.