Het verhaal van Youwant

Wij zijn een groep professionals vanuit diverse disciplines, die hun krachten hebben gebundeld. Onze visie is dat de arbeidsmarktcommunicatie sterk is veranderd. Al een tijd geleden waren de gedrukte media de dominante partij en dat is nu nagenoeg geheel overgenomen door internetcommunicatie. Er zijn vele jobsites, daarnaast gebruiken werkgevers en bureaus hun eigen site.

Bovendien is er de social media als kanaal bij gekomen. Kortom een veelheid aan communicatiedragers waardoor het volstrekt onoverzichtelijk is geworden. Actief werkzoekenden hebben er nagenoeg een dagtaak aan om de juiste baan te vinden. Latent zoekenden dus diegene die nu een baan hebben beginnen er gewoon niet aan. Zij hebben de tijd niet en zijn ook niet actief op zoek.

Kortom de werkgever bereikt de latent zoekenden niet meer, terwijl dat nou net de meest interessante doelgroep voor hen is. Voor de baanveranderaars en ook de werkgevers willen wij een oplossing bieden met de Youwant formule. De kern van de formule is dat baanveranderaars zich volstrekt anoniem kunnen presenteren en waarop werkgevers kunnen zoeken en contacten kunnen leggen. We hanteren daarbij de principes van een datingsite.