Altijd geschikte en gemotiveerde kandidaten

Youwant biedt een grote marktplaats waar je geschikte en gemotiveerde latent werkzoekenden, baanveranderaars, interim-managers, ZZP-ers, kenniswerkers, adviseurs, deeltijd beschikbaren en uitzendkrachten kunt vinden. Youwant is een van de snelst groeiende databanken met duizenden potentiele kandidaten voor jouw volgende opdracht of in te vullen functie.

Digitaal zoeken met uniek matching systeem

Youwant stelt je in staat om sneller de juiste kandidaat te vinden door het unieke Youwant matching systeem. Jouw zoekcriteria worden gematcht met de tags van de mogelijke kandidaten zodat direct de passende kandidaten die beschikbaar en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging uit het systeem rollen. Vervolgens kun je contact zoeken en nader afstemmen met de kandidaat.

Efficiënter in minder tijd tegen lagere kosten

Geen wervingskosten of dure bemiddelingskosten voor tussenpersonen. Met Youwant zoek en krijg je direct inzicht in het profiel van de perfecte kandidaat. Wij hebben het business model compleet omgedraaid en vragen diegene die zich presenteert hiervoor te betalen. Hiermee denken we te bereiken dat de site up to date is en dat jij met serieuze kandidaten van doen hebt.

Vindt de beste kandidaten ( voor uw opdrachtgever )

Meld je NU aan en vind de perfecte matches zonder kosten!